Spring Rally met exclusieve wagens

Haler – (Foto’s) Zaterdag werd de tweede editie van de Spring Rally verreden. De Spring Rally is een rally voor exclusieve sportwagens en wordt georganiseerd door Stichting Cars & Pleasure uit Weert.

Het deelnemersveld bestond ook dit jaar voor het grootste deel uit autoliefhebbers uit de (Belgische) regio. De auto’s die deelnamen waren een ‘must-see’ voor de autoliefhebbers. Dit jaar verschenen er zo’n 30 equipes aan de start en gezamenlijk waren ze goed voor zo’n 14.000 PK.

De eerste equipe startte bij Kasteel Pietersheim te Lanaken (BE). Onderweg kregen de deelnemers een lunch aangeboden in de buurt van Meeuwen-Gruitrode. ’s Middags kwamen de deelnemers binnen bij de Uffelsemolen in Haler. Hier maakten ze een korte pitstop van een half uur waarna ze hun rit vervolgden naar de finish bij Restaurant Boschmolenplas in Panheel.

Bekijk een impressie van de pitstop in Haler.