Kelpen-Oler – Een gedeelte van de Wessemerdijk, ter hoogte van Kelpen-Oler, gelegen tussen de snelweg A2 en het kanaal Wessem Nederweert is door verzakking sinds kort afgesloten. De afzetborden die de eerste dagen stonden werden door weggebruikers aan de kant gezet. Inmiddels zijn er slagbomen geplaatst.

Het wegdek is zeker op 2 plaatsen ondergraven door bevers. Er is een groot risico dat verkeer door het wegdek zakt met alle gevolgen van dien. Er is momenteel 1 verzakking geconstateerd.

Het is nog onduidelijk hoe lang de afsluiting gaat duren. Dit wordt beïnvloed door de wettelijke mogelijkheden om het probleem aan te pakken en de problematiek van de locatie (veel leidingen waaronder ook een hogedrukgasleiding).

3 REACTIES

  1. Nederland is te klein voor al die proefjes van die natuurfanaten.
    Zie ook de wolven, otters, runderen, paarden en herten.
    Nu moeten die bevers dadelijk weer gevangen worden.

Comments are closed.