Blijvende herinneringen voor FC Oda

(Foto’s) FC Oda viert deze week haar 75-jarig bestaan. Een bijzondere mijlpaal die ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan, ook de gemeente Weert niet.

In de feesttent die voor het verjaardagsfeest was opgezet kwamen de belangstellenden bij elkaar om bij te praten en te genieten van een hapje en een drankje. Voor de leden Harrie en Toon, die als sinds de oprichting van de voetbalvereniging lid zijn, was de eer weggelegd om het monument te onthullen.

Ook de gemeente Weert kwam met een blijvende herinnering. Uit handen van wethouder / loco-burgemeester Van den Heuvel ontving de heer Math Smeets namens FC Oda de Penning van Verdiensten van de gemeente Weert. Het college van burgemeester en wethouders besloot deze penning toe te kennen als blijk van zeer grote waardering en erkentelijkheid en deze uit te reiken bij de viering van het 75-jarig Jubileum van FC Oda.

Nadat de cadeau’s waren uitgepakt werd er afgetrapt voor de reüniewedstrijd tussen oud 1ste elftal spelers waar ook enkele prominente oud-spelers van FC Oda, o.a. Eric Teeuwen (ex FC VVV), Tom Zanders, Christaan Verwijlen, Peter Jeurninck en Rick Posno. Vanavond wordt het feest voorgezet met live muziek waarbij de nodige herinneringen worden opgehaald.

Video via Youtube

https://youtu.be/b4D8nuNUpb8

[nggallery id=’7958′]