(Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdagavond rond 20.00 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval in de wijk Leuken.

Op de Leukerschansstraat was een auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. De auto kwam op het naastgelegen grasveld tot stilstand. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij, ze waren ongedeerd gebleven.

De auto raakte flink beschadigd en moet worden afgesleept door een berger. Ook de boom raakte beschadigd.

2 REACTIES

 1. Dit boompje zal het helaas niet overleven, en is gelukkig niet zo duur.
  Wat te denken van de monumentale eikenboom die enkele jaren geleden +/- 100 meter is verplaatst op Laarveld in opdracht van de Gemeente, omdat een intekenfout was gemaakt. De kosten waren destijds € 30.000 exclusief nazorg.
  Of de nazorg goed is geweest weet ik niet,maar de boom staat af te sterven en zal binnenkort gerooid moeten worden. Spreekwoord: nooit oude bomen verplaatsen.
  Tip voor de Gemeente: Als de boom gerooid is kunnen daar 2 kavels uitgegeven worden om de schade te herstellen.

 2. weer een erg domme reactie dit heeft totaal niks te maken met het ongeval.
  en dan,de boom is verplaatst november 2017 en het was 50 meter het is geen monumentale boom het was geen fout op de tekening,
  hoe je aan 30duizend euro komt?

  ‘Men moet geen oude bomen verplanten’ is een oud gezegde. Daarmee wordt bedoeld: je moet geen oude mensen uit hun vertrouwde
  omgeving halen.
  Alleen, hoe oud is nu eigenlijk een eik van 75 jaar, wanneer zij pas bij 100 tot 200 jaar een enigszins volwassen kroonformaat bereikt?

Comments are closed.