Op zondag 9 juni organiseert het IVN Weert diverse fietstochten door het Kempen-Broek.

Het Kempen-Broek omvat veel natuurgebieden en bezienswaardigheden in Limburg en Brabant in Nederland en in Belgisch Limburg. Zoals o.a.: Laurabossen, de Krang, Weerterbos, de IJzeren Man, de Luysen, het Itterdal, Zig en Goort. Tijdens de fietstochten maak je kennis met diverse natuurgebieden. Ook terrassen om te pauzeren zijn niet vergeten.

De startplaats is het Nieuw Vosseven, Lochtstraat 28, 6039 RV Stramproy. De starttijden liggen tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Je kan kiezen uit een 4-tal routes tussen 40 en 60 kilometer. De kosten bedragen 5 euro per persoon, hierbij is koffie / thee met bienestich of appeltaart inbegrepen, welke je kan gebruiken voor de start of na afloop van de fietstocht. De uitgewerkte fietsroutes worden aan je uitgereikt.

Indien mogelijk graag vooraf aanmelden via telefoonnummer 0495 – 524893, bereikbaar dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Aanmelden kan ook via [email protected]