Mega vlooienmarkt in Tungelroy

Dit jaar wordt voor de 43ste keer de Sint Jansmarkt georganiseerd door fanfare sint Jan uit Tungelroy.

Net als voorgaande jaren vindt deze mega vlooienmarkt plaats op Hemelvaartsdag (30 mei 2019) aan de Kemperveldweg 31 in Tungelroy. De Sint Jansmarkt zal van 13:00 – 16:00 duren. Vanaf 14:00 uur start de verkoop per opbod waar de mooiste spulletjes verkocht zullen worden.

Al ruim 40 jaar is de Sint Jansmarkt, georganiseerd door fanfare sint Jan, een begrip in Tungelroy en omgeving. De markt kent zeer veel gesorteerde stands met o.a. boeken, speelgoed, huishoudelijke artikelen, glaswerk, en nog veel meer. De Sint Jansmarkt is onlosmakelijk verbonden met Tungelroy.

Het is elk jaar een groot feest waar veel mensen van Tungelroy en omgeving komen “snuffelen” en dat voor een hechte band zorgt binnen de gemeenschap. Maar ook vanuit Weert e.o. en België wordt deze prachtige vlooienmarkt goed bezocht. De markt staat garant voor een gezellige middag in Tungelroy.