Moesel krijgt Chinese Box Club

Nog even geduld en dan kun je binnenkort op Moesel weer babi pangang bestellen. Binnenkort opent in het winkelcentrum van Weert-Zuid een nieuw Chinees afhaalrestaurant.

Jarenlang was De Pauw een van de zaken die het straatbeeld van het Oranjeplein bepaalde. De kleuren geel en rood zullen veel mensen nog wel herinneren. Maar de eigenaren van het restaurant gingen met pensioen en besloten om het restaurant te sluiten.

Maar inmiddels is er een gegadigde gevonden die in de voetsporen van De Pauw treedt. Er wordt al hard geklust in het pand. Het bekende luikje tussen de keuken en het restaurant is verdwenen, sterker nog, het hele pand is van binnen gestript. Na een aantal weken van stilte zijn ze begonnen aan de opbouw. Hoe het uiteindelijk gaat worden houden ze nog een beetje spannend “Times change…the Bell rings for something new!”, zo staat er op de Facebookpagina van de toekomstige Chinese Box Club.

Je kan alle ontwikkelingen volgen via: https://www.facebook.com/chineseboxclub.

美味的食物.