Nieuwe voorzieningen Blauwe Meertje

(Foto’s) Dit zomerseizoen krijgt het dagstrand van het Blauwe Meertje een flinke impuls. Voorafgaand aan het seizoen was het strand al voorzien van palmbomen, maar er zijn meer grotere ontwikkelingen gaande.

Zo werden deze week de waterfietsen, in de vorm van een witte zwaan, in gebruik genomen. Gebruikers kun zich melden via de bar en vervolgens via een houten steiger in een zwaan stappen om vervolgens met de zwaan een tour over het water te maken.

De meest ingrijpende verandering staat nog te gebeuren. Momenteel wordt de horeca nog geëxporteerd vanuit een omgebouwde witte container. Over een aantal weken kunnen bezoekers terecht bij het nieuwe houten horecapaviljoen. Vanuit dit paviljoen worden dan ook friet en snacks uitgeserveerd. Momenteel wordt in het paviljoen de laatste hand gelegd aan de inrichting.

Zodra het nieuwe paviljoen in gebruik is genomen zal de tijdelijke bar plaatsmaken voor een uitgebreid terras. Dit terras zal straks via een aparte ingang ook toegankelijk worden voor fietsers en wandelaars zodat ze onder het genot van een hapje en een drankje kunnen genieten van de vakantiesfeer bij het Blauwe Meertje.

Je kan alle ontwikkelingen volgen via de Facebookpagina van het Blauwe Meertje: https://www.facebook.com/hetblauwemeertje/.