Hitteplan voor DrakenbootFestival

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Kiwanis neemt extra maatregelen vanwege de verwachte hitte tijdens het DrakenbootFestival. Het DrakenbootFestival vindt zaterdag plaats wanneer er veel zon en een hoge temperatuur (34 graden) wordt verwacht. De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels gestart.

Om 14.00 uur gaat de eerste drakenbootrace van start. Vanaf dat moment zullen 21 teams gaan strijden om de eerste plaats tijdens spectaculaire drakenbootraces. Aansluitend is er een gezellige feestavond met een spetterend optreden van de band Guarantee.

Voor de bezoekers worden extra schaduwplekken en voldoende verkoelingsmogelijkheden geregeld. Voor de kinderen zijn er waterspelletjes. Natuurlijk kun je ook afkoelen onder het genot van ijsjes en gekoelde dranken. Aan de deelnemers wordt geadviseerd om voldoende te drinken, goed in te smeren, luchtige kleding aan te trekken en een petjes of hoedje te dragen.

Bekijk meer informatie via: https://www.kiwanisdrakenbootfestivalweert.nl/weert/.

[nggallery id=’8075′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie