Myriam Meertens gemeentesecretaris

Foto: Myriam Meertens (Foto via Gemeente Weert)

Myriam Meertens is benoemd tot nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur in de gemeente Weert. In september 2019 volgt zij Bertus Brinkman op.

Gemeentesecretaris / algemeen directeur

Myriam Meertens wordt als gemeentesecretaris / algemeen directeur de eerste adviseur voor het college van burgemeester en wethouders en daarnaast verantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie.

Loopbaan

Weert is niet onbekend voor Meertens. Na een aantal jaren in verschillende functies te hebben gewerkt, onder andere als afdelingshoofd bij de gemeenten Gouda en Geldrop, is zij in 2002 gestart in Weert als hoofd van de afdeling planrealisatie. Van 2007 tot 2015 is zij in Weert werkzaam geweest als directeur in de sector stadsontwikkeling en de sector ruimte. Sinds 2015 is ze werkzaam als gemeentesecretaris / algemeen directeur bij de gemeente Laarbeek.

Persoonlijk

Myriam Meertens is 51 jaar oud en woont met haar man en twee zonen in Geldrop. Burgemeester Heijmans: ‘Het college is blij met de benoeming van mevrouw Meertens in deze functie. Wij verheugen ons op een prettige samenwerking’.