Edith Jacobs nieuwe gemeentesecretaris Cranendonck

Foto via Gemeente Cranendonck

Cranendonck – Op dinsdag 25 mei 2021 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck Edith Jacobs benoemd als nieuwe gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Cranendonck.

Naast gemeentesecretaris is zij roulerend voorzitter van de directieraad van de A2 Samenwerking. Zij volgt per 15 juli José van Aaken op.

Mevrouw Jacobs is op dit moment directeur en loco gemeentesecretaris bij de gemeente Deurne waar zij verantwoordelijk is voor de domeinen Ruimte en Samenleving. Zij heeft ruime ervaring in leiding geven, in de aansturing van complexe netwerkorganisaties en in het richting geven aan mensen in veranderprocessen.

Het college heeft het vertrouwen en de overtuiging dat zij de juiste persoon is om de komende jaren op een krachtige en verbindende manier leiding te geven aan de organisatie en invulling te geven aan haar rol als eerste adviseur van het college.