Opening Foodstock uitgesteld

Update 18.40u – De opening van het evenement Foodstock is tot nader order uitgesteld vanwege de verwachte weersomstandigheden.

Na overleg met gemeente en veiligheidsdiensten heeft de organisatie moeten besluiten om Foodstock Weert tot nader order nog niet te openen, zo meldt de organisatie via Facebook. Aanleiding is de weerswaarschuwing van het KNMI. Er is ‘code oranje’ afgegeven vanwege de weersverwachting. Vanaf einde middag geldt code oranje in het grootste deel van het land wegens onweer met zware windstoten.

De organisatie wil te allen tijde de veiligheid van de bezoekers kunnen waarborgen en hopen dus zo snel mogelijk wel groen licht te kunnen geven aan alle festiviteiten. Houd de Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven: https://www.facebook.com/events/546736422499209/.

Update 18.40u

Het evenement is voor vrijdag helemaal geannuleerd. Zaterdag om 14.00 uur zullen de poorten van Foodstock Weert weer open gaan.