Voetbalmeiden Odaschool gehuldigd

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) Vrijdagochtend werd tijdens de afsluiting van ‘de lekker fit week’ op de Odaschool het meisjesteam voetbalteam van de Odaschool gehuldigd. De meiden hadden een bijzonder mooie prestatie neergezet tijdens het KNVB schoolvoetbal toernooi.

De meiden wisten het heel ver te schoppen. Ze wonnen ongeslagen de twee voorrondes, de regio- en districtsfinale. Gedurende het gehele toernooi wisten de meiden 66 doelpunten te scoren. Daarnaast hadden ze 0 tegendoelpunten en dat werd beloond met een finalewedstrijd in Zeist op de KNVB campus en behoorden ze tot de 6 beste teams van Nederland.

Finaledag

Het had zo’n mooie dag moeten worden voor de schoolvoetbalfinalisten op de KNVB Campus. Helaas gooide regen en later ook onweer roet in het eten en werd het vervolg van de finaledag afgelast. De kinderen hoefden echter niet teleurgesteld naar huis. Iedereen werd als winnaar uitgeroepen, dus ook de meiden van de Odaschool uit Weert.

Huldiging

De huldiging in Zeist ging niet door, maar de Odaschool besloot om de meiden alsnog in het zonnetje te zetten. Vrijdag kregen ze een erehaag, applaus en het podium waar ze de medailles uitgereikt kregen. Ook coach Erwin Driessen werd in het zonnetje gezet.

Het winnende meisjesteam van de Odaschool bestaat uit Levi Driessen, Mynthe Vleeshouwers, Suus Gielen, Liv Weijers, Floor Golik, Anne Melkert, Milou Gabries, Annemarija Miscevic, Fenna Korten en Isa Korten.

[nggallery id=’8043′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie