ZLM Tour koerst vrijdag door Weert

Vrijdag 21 juni kun je verkeershinder ondervinden vanwege een wielerwedstrijd die door de gemeenten Cranendonck, Weert en Leudal trekt. Het gaat om de ZLM Tour. Deze vrijdag vindt de tweede etappe plaats van Etten-Leur via Weert naar Buchten.

Rond 15.40 fietsen de wielrenners Budel binnen via de Bergbosweg. Via de Mulkstraat en Meemortel arriveren ze rond 16.00 uur op de Geuzendijk in Weert. Via de Geuzendijk passeren de renners enkele drukke wegen zoals de Kempenweg en Kazernelaan.

Via IJzerenmanweg, Diesterbaan en Herenvennenweg gaan ze via Altweerterheide richting Tungelroy. Hierbij fietsen ze over de Zoomweg en Wijffelterbroekdijk om vervolgens uit te komen op de Maaseikerweg (N292 – t.h.v. de flitspaal). Vanuit daar gaan ze richting de Molenweg in Stramproy en vervolgen de wielrenners rond 16.20 uur hun koers richting de Isidoorstraat in Haler. Daarna volgen o.a. de plaatsen Hunsel, Ittervoort, Thorn en Wessem.

Dus als je morgen tussen 15.40 en 16.30 uur door de regio rijdt kun je mogelijk verkeershinder ondervinden. De wegen zullen tijdelijk worden afgesloten.

Bekijk het tijdschema (PDF)

https://iwdg.nl/2x7fmcW