Bakkerij Korsten failliet

18 reacties

Update 10.37 – Bakkerij Korsten, vlaaienbakker van Weert sinds 1932, zou momenteel in zwaar weer verkeren.

Medewerkers van de bakkerij hebben maandagavond bericht gekregen met de mededeling dat alle vestigingen van Korsten dinsdag gesloten blijven. Volgens de medewerkers wordt mogelijk het faillissement aangevraagd. Korsten is om een reactie gevraagd, maar heeft tot op heden niet gereageerd.

De medewerkers worden morgen verder ingelicht over wat er precies aan de hand is en wat het vervolg zal zijn.

Naast het hoofdfiliaal aan de Maaspoort is de bakkerij uitgegroeid tot een gemengde bakkerij met 8 winkels, waarvan 6 in Weert, 1 in Nederweert en sinds 2014 ook in Budel-Schoot.

Update 17.17u
De Limburgse media melden dat het faillissement al is uitgesproken, maar de rechtbank heeft nog geen definitieve insolventie gepubliceerd op rechtspraak.nl. WdG wacht eerst de reactie vanuit Korsten of de officiële publicatie van de Rechtbank af.

Update 19.28u
Medewerkers van Korsten bevestigen dat er inderdaad een faillissement is. De winkels blijven voorlopig dicht. Er wordt gezocht naar een overnamekandidaat.

Update 10.36u
Vandaag heeft de rechtbank het faillissement officieel gepubliceerd: https://insolventies.rechtspraak.nl/#!/details/03.lim.19.177.F.1300.1.19. Dhr. Brouns van Boels Zanders Advocaten uit Venlo is aangesteld als curator.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
18 reacties