Bakkerij Broekmans uit Panningen neemt Bakkerij Korsten over. Het gaat om 3 van de acht filialen, zo bevestigt curator Brouns aan 1Limburg.

Broekmans neemt de vestingen Maaspoort, Oranjeplein (winkelcentrum Moesel) en Nederweert over. Voor de eventuele overname van andere vestigingen is de curator nog in gesprek met andere overname-kandidaten. Tevens worden 30 van de 90 personeelsleden overgenomen door Broekmans.

Bakkerij Broekmans is al sinds 1888 een begrip in Noord Limburg. De oprichter van bakkerij Broekmans is Johannes Henricus Broekmans. Deze begon in 1888 met een bakkerij aan de Steenstraat in Panningen. Inmiddels heeft de bakkerij in Noord-Limburg en Brabant in totaal 18 filialen en een bakkerij. Daar komen er nu 3 winkels bij.

11 REACTIES

 1. Bakker Vries krijgt het dan EXTRA druk op Boshoven ! !
  IS ok betere brood en valaai dus het maakt ook niet uit. Wel fijn voor personeel van Korsten maar jammer voor familie . . .

 2. Hier mag Weert blij mee zijn, Broekmans is een top bakker!! Nu hopen dat ook de overige filialen van Korsten door iemand worden overgenomen.

 3. Conclusie kan ook zijn dat er mismanagement was, dat de schuldeisers het haasje zijn en dat de ex-eigenaren met een dikke BMW naar hun vakantiehuisje in Monaco rijden.

 4. ‘Valaai en betere brood van Bakker Vries’ Produkt innovatie en naamsverandering gaat vaak samen. Maar voor alle zekerheid, beter nog alle onzekerheid, zal ik toch maar voor jou bidden.

 5. Als die filialen zo goed hadden gelopen zou Broekmans ze wel mee hebben overgenomen lijkt me zo. Als je reageert misschien caps lock even uitzetten.

 6. inderdaad KAN zijn, dus nodeloos gissen! het woord conclusie is dus gewoon
  BELACHELIJK!

  HET WORDT DROGER IN DE NATUUR…CONCLUSIE KAN ZIJN: DE ZON SCHIJNT HARDER!

  mijn conclusie: UITSPRAAK ZONDER INZICHT………..

Comments are closed.