Dwars Makelaars klaar voor toekomst

René Dwars legde 22 jaar geleden het fundament van Dwars Makelaars, nu is het tijd voor een mooie nieuwe ontwikkeling.

Dwars Makelaars is al sinds 1997 actief op de woningmarkt in de regio Weert – Nederweert. René Dwars legde 22 jaar geleden de fundamenten voor deze inmiddels prominente partij binnen de Midden-Limburgse makelaardij en het bedrijf is sindsdien altijd in ontwikkeling geweest. Dwars Makelaars heeft een stevige basis en identiteit maar is ook altijd op zoek naar vernieuwing en richt de blik continu op de toekomst. Vanuit deze visie is onlangs dan ook collega Maarten van Laer toegetreden als mede aandeelhouder van het bedrijf. Maarten zal dan ook, met René als inspirator aan zijn zijde, vanaf nu de koers van Dwars Makelaars mede gaan bepalen.

Maarten is al sinds 2003 in dienst bij Dwars Makelaars en heeft heel veel zin en passie om de rol van Dwars Makelaars in het vakgebied verder vorm te gaan geven en uit te breiden op de woningmarkt en de bedrijfsonroerendgoed markt. Dit om jou ook in de toekomst zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Aan de buitenkant zal ‘Team Dwars’ dus niet veranderen en blijft René Dwars actief werkzaam binnen het bedrijf. Ook de vertrouwde dienstverlening zal gewoon hetzelfde blijven. Zo blijft Dwars Makelaars vernieuwen maar blijft het tegelijkertijd ook dé vertrouwde, Weerter makelaar die je al jaren kent!

Meer informatie: www.dwarsmakelaars.nl.