(Foto’s/video) Dinsdagmiddag werd de speelweide aan de Onzelievevrouwestraat / Maaseikerweg feestelijk geopend door wethouder Van den Heuvel. Afgelopen week werd het laatste speeltoestel, de glijbaan, geplaatst en daarmee was het project afgerond.

Van september 2018 tot en met februari 2019 is er gewerkt aan een reconstructie van de rotonde Onzelievevrouwestraat / Maaseikerweg, de herinrichting van de aanliggende straten en de aanleg van een speelweide en regenwateropvang.

De herinrichting werd gevierd samen met de buurtbewoners. Samen met hen, de projectleider, gemeente en aannemer is het een project geworden waar inmiddels al veel mensen plezier van hebben kunnen beleven.

Bekijk een sfeerimpressie van de opening (en het buurtfeestje).

Video via Youtube

https://youtu.be/CXhyhoOkLiE

3 REACTIES

  1. Subsidie geld goed besteedt! De kids en jeugd van tegenwoordig moet meer naar Buiten ! Wij waren vroeger altijd vies van de zand en gras en tegenwoordig gaan ze met een asbest pakje naar buiten de kids ! ! . . . . . . .

  2. Hele leuke speeltuin, ben er al vaak geweest met de kinderen. Ziet er mooi natuurlijk uit, functioneel voor de wateropvang en daagt uit tot lekker actief bewegen. Dikke pluim voor de ambtenaar die op het idee kwam!

Comments are closed.