Win een Colada Ipanema beachpakket

Winactie – Maak een bezoekje aan het strand compleet met het Colada Ipanema beachpakket. Waar lig jij het liefste van de zon te genieten? Laat het weten via het formulier en maak kans op het beachpakket incl. een paar slippers naar keus.

Colada aan de Hoogstraat in Weert heeft een zeer uitgebreide bad & beach collectie voor dames, heren en kinderen.

Prijsvraag

– De prijsvraag is beëindigd. De winnaar van het pakket is: A. de Bot

Bekijk je deze prijsvraag via de app? Klik dan hier om deel te nemen: https://iwdg.nl/2YENlpv.

Actievoorwaarden: de prijsvraag duurt t/m 12 juli 2019. De winnaars worden het weekend van 13 / 14 juli 2019 bekend gemaakt. Maximaal 2 deelnemers per IP-adres / computeraansluiting. Deelnames via het TOR-netwerk / Proxyservers worden uitgesloten. Minimale leeftijd is 16 jaar. De winnaar krijgt van WdG bericht met nadere instructies. De ingevulde gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen Colada krijgt de gegevens van de prijswinnaars. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist.