Doldwaze fietstocht: Raadgek

Plaats een reactie

Na het succes van voorgaande jaren, organiseert Stichting Kei Sjiek op zondag 25 augustus voor de derde keer het evenement ‘Raadgek’. Een doldwaze fietstocht door het Weerterland. Zou de Pullenclub haar titel weten te prolongeren?

Raadgek ‘De Caféklassieker’ is een combinatie van een gezellige, recreatieve fietstocht met leuke quizvragen en opdrachten onderweg. Dit jaar worden de deelnemers meegenomen in een Reis om de Wereld in 8 uur. Waarom ergens 80 dagen over doen als het ook in 8 uurtjes kan? Jules Verne: eat this!

De doe-opdrachten en quizvragen bij elke halte onderweg staan in het teken van bovengenoemd thema, in combinatie met een licht “fietstintje”. Met de Tour de France vers in het geheugen is dat natuurlijk appeltje eitje. Het eerste continent dat wordt aangedaan is Bosseve, waar om 11.00 uur gestart wordt bij Café Aod Bosseve. Vanuit daar start de wereldreis met diverse routes met tussenstops bij Nieuw Vosseven, Microbar en Dennenoord. Tevens wordt er een bezoek gebracht aan Fun Thrills op de Moesdijk, dé outdoor locatie van Weert met 7000 m2 aan spelplezier. Traditiegetrouw wordt er gefinisht op de Raadgek Avenue des Champs-Élysées, beter bekend als Café Tramhalt.

Deelname bedraagt € 20,- p.p. inclusief ‘ravitaillering’ onderweg waarbij op elke locatie een verkoelend pilsje (of iets anders naar jouw smaak) wordt aangeboden. Daarbij zal er voor een kleine versnapering gezorgd worden.

Je kunt je aanmelden als eenling, voetbalelftal, met schoonmoeder, de bierfietsclub, samen met de buurman, biljartvereniging of welke groepsgrootte dan ook. Niks is immers te (Raad)gek! De inschrijving is reeds geopend. Ben er snel bij want er kunnen maar een max. aantal deelnemers toelaten i.v.m. de verkeersveiligheid.

Een impressie van de voorgaande edities vindt je op www.facebook.com/raadgek en de inschrijving is reeds geopend via www.kei-sjiek.nl/raadgek.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie