‘Dark Ride’ bij Waterskibaan

Voor de tweede keer wordt bij Waterskibaan de IJzeren Man een ‘Dark Ride Event’ georganiseerd. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 31 augustus aanstaande.

Tijdens de ‘Dark Ride 2019’ kun je waterskiën of wakeboarden in het donker. De baan wordt in de avond verlicht wat zorgt voor een unieke ervaring. En als de weersomstandigheden een beetje meezitten kun je ook nog eens genieten van een prachtige zonsondergang. Van dat spektakel op het water krijg je de nodige trek, dus wordt er ook gezorgd voor een barbecue.

Iedereen kan meedoen, zolang je ervaren bent met waterskiën / wakeboarden en je jezelf verlicht. Dat kan op verschillende manieren met LED strips, breeklichten, fiets lampjes enz. Wees creatief. De bedenker van de leukste en opvallendste outfit gaat naar huis met een leuke prijs.

Meer informatie over het volledige programma: https://www.zwembadweert.nl/evenementen/dark-ride-2019/.