Marktconcert met Speulendjer-Wieës

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In het kader van de donderdagavondconcerten op de Markt is het a.s. donderdag 15 augustus de beurt aan Blaoskapèl Speulendjer-Wieës uit Nederweert. Deze kapel zal het publiek op en om de Markt in Weert van 19:00 – ca. 22:00 uur trakteren op aangename blaasmuziek.

Speulendjer-Wieës uit Nederweert speelt nog steeds met veel enthousiasme gezellige blaasmuziek onder leiding van dirigent Sjaak Smits. Egerländer, Böhmische, Nederlands- en Duitstalige stemmingsmuziek behoren tot het repertoire, zo nu en dan aangevuld met zang. Het gezelschap verzorgt vele optredens in zorgcentra, op marktplaatsen, bij wandelvierdaagse en tijdens diverse andere activiteiten in de regio van Helmond tot Roermond.

De aangename klanken en het enthousiasme van de muzikanten zullen zorgen voor een gezellige sfeer, waardoor het donderdagavond aangenaam vertoeven zal zijn op de Markt in Weert.