14 tijdelijke woningen op Moesel

De gemeente Weert en Wonen Limburg hebben het planvoornemen om in de wijk Moesel 14 tijdelijke woningen te realiseren. Direct aanwonenden hebben vrijdag hierover een brief ontvangen.

Het gaat om de locatie ‘Zevensprong’ omgeven door de Christinelaan, Willem de Zwijgerstraat, Anna van Saksenstraat en Charlotte van Bourbonstraat. Wonen Limburg wil hier 14 woningen van prefab fabrikant Barli plaatsen. Voor de locatie geldt dat er een schoolgebouw heeft gestaan en dat er op de grond van de maatschappelijke bestemming nog altijd bouwmogelijkheden zijn.

Om de plannen verder toe te lichten wordt er een informatie-avond georganiseerd. Buurbewoners kunnen op dinsdag 20 augustus tussen 18.30 en 20.00 uur in Buurtcentrum Moesel zich laten bijpraten. Men wordt dan verder geïnformeerd over het plan, de stedenbouwkundige situatie, de achtergrond van dit planvoornemen, de procedure en de planning. Medewerkers van Wonen Limburg, de fabrikant Barli en gemeente Weert zijn aanwezig om een toelichting te geven.