Pleinfeest Oude Schut in beeld

(Foto’s) Vrijdagavond vond het jaarlijkse pleinfeest plaats op het gezellige en knusse pleintje aan de Oude Schut in Weert. Het was alweer de zevende editie waarbij Eetkamer De Oude Schut en Grieks Restaurant Mykonos de handen ineen steken en samen een gezellig feestje organiseren.

Geheel volgens traditie stond de band Guarantee weer op het podium. De bandleden werden bijgestaan door zanger, quizmaster, entertainer Pim die tussentijds de spanning een beetje wist op te voeren met een ‘mega balloon explosion’ en ‘The Battle of De Terrassen’.

Onder het genot van een hapje en drankje genoot het publiek weer met volle teugen van een gezellig avond op een van de meest knusse pleintjes in de Weerter binnenstad. Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).