Man uit Nederweert mishandeld

Afgelopen maandag 26 augustus heeft op het NS-station van Roermond een mishandeling plaatsgevonden. Een 18-jarige man uit Nederweert raakte hierbij gewond nadat hij een kopstoot kreeg.

Het incident gebeurde rond 17.09 uur, net nadat het slachtoffer uit de trein (van Weert naar Roermond) was gestapt. De man uit Nederweert wilde uitchecken ter hoogte van de bloemenwinkel. Hij stond in de rij toen hij onverwacht een kopstoot kreeg van een andere man. De dader ging er vervolgens snel vandoor. Waarom de man een kopstoot gaf is onbekend. Het signalement van de dader luidt als volgt: man, circa 1m70 groot, getint, fors gezet postuur, kort donker haar, vermoedelijk een donker shirt.

Het slachtoffer is in het bijzijn van een vriend teruggereisd naar Weert. In het ziekenhuis bleek dat het slachtoffer zijn neus op twee plekken had gebroken.

Getuigen gezocht

Er worden getuigen gezocht van het incident. Heb je het incident zien gebeuren? Of weet je wie de kopstoot heeft gegeven? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem naar M via 0800-7000. Verwijs daarbij naar zaaknummer: 2019 136 349.