Vernieuwde Muntpassage en WE open

(Foto’s/video) Zaterdagochtend gingen de entreedeuren van de Muntpassage aan de Nieuwe Markt weer open. Na bijna een jaar van sluiting vanwege de verbouwing konden de bezoekers weer door de passage lopen. De bezoekers worden vandaag welkom geheten met een verfrissend ijsje.

Tegelijk met de opening van de vernieuwde passage gingen ook de deuren van de vernieuwde WE Fashion openen. De winkel is de afgelopen weken verbouwd en heeft een geheel nieuwe uitstraling en interieur gekregen.

In de vernieuwde passage en op de wand boven Bufkes en Grillhuis Buijs is een fraaie decoratieve moswand aangebracht. De eigenaar van de Muntpassage, Bouwinvest, heeft bewust gekozen voor een lokale ondernemer, John Custers van Moswand.eu uit Weert om de decoratie van rendiermos aan te brengen.

Komende woensdag 4 september opent de H&M om 10.00 uur haar deuren. Momenteel wordt de winkel nog ingericht. De eerste 100 bezoekers van de H&M ontvangen woensdag een kraskaart met een shoptegoed van maximaal 100 euro.

Op 14 september opent de vernieuwde Van Haren haar deuren in het winkelcentrum.

Video via Youtube

https://youtu.be/AQVs45am4b0