Win een paar voetbalschoenen

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 1 min. leestijd
Foto door Colada

Winactie – De eredivisie is weer volop bezig. De voorbereidingen bij diverse voetbalverenigingen zijn reeds gestart of staan op het punt van beginnen.

In samenwerking met Colada mag WdG een paar voetbalschoenen verloten onder de bezoekers van WdG. Laat weten waarom jij degene bent die een paar voetbalschoenen verdient.

Colada heeft een uitgebreide collectie voetbalschoenen van Nike en Adidas. Momenteel is er een actie waarbij je, bij aankoop van een paar voetbalschoenen vanaf 50 euro (niet i.c.m. andere aanbiedingen) een gratis Sport2000 voetbal ontvangt. Daarnaast mogen wij een voetbalteam voorzien van 10 van deze voetballen, welk team gun jij deze ballen?

Meer informatie over Colada kun je vinden via https://www.facebook.com/ColadaSchoenenSport2000/.

Prijsvraag

De winnaar is N. Vogels.

Actievoorwaarden: de prijsvraag duurt t/m 21 augustus 2019. De winnaar wordt voor zondag 25 augustus bekend gemaakt. Maximaal 2 deelnemers per IP-adres / computeraansluiting. Deelnames via het TOR-netwerk / Proxyservers worden uitgesloten. Minimale leeftijd is 12 jaar. De winnaar krijgt van WdG bericht met nadere instructies. De ingevulde gegevens worden alleen doorgegeven aan Colada. Na het beëindigen van de prijsvraag (en wanneer de prijs is opgehaald) worden alle gegevens gewist.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie