Win toegangskaarten voor het Zomerfeest in het Fatimapark

Winacties Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Tijdens het weekend van 9 t/m 11 augustus 2024 vindt het jaarlijkse zomerfeest plaats in het Fatimapark te Weert. Er wordt weer groots uitgepakt met diverse lokale artiesten en internationale tributebands.

Op vrijdagavond barst het feest los met optredens van De Dijk (laaiend vuur) en Rowwen Hèze (Dowwen Hèze). Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar voor € 8,- aan de dagkassa.

Op zaterdag en zondag is het feestterrein al vanaf 14.00 uur geopend met een gevarieerde lokale en internationale line-up, waarbij op zondag de jubilerende Weerter topformatie VIDO af mag trappen. Kaarten voor deze dagen zijn online verkrijgbaar en bij de voorverkoopadressen Slagerij Hermanns in Nederweert en Richard’s Bar in Weert.

In samenwerking met de organisatie van het Zomerfeest in het Fatimapark mag WdG drie keer twee toegangskaarten voor de zaterdag of zondag weggeven.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 30 juni 2024 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de organisatie van het Zomerfeest. De prijswinnaars krijgen de prijs aan de dagkassa bij de ingang van het festivalterrein op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina en krijgen per e-mail bericht van WdG. De gewonnen kaarten zijn niet overdraagbaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie