Alsnog doorstart voor Microbar

De Microbar aan de Nassaulaan krijgt alsnog een doorstart. Nadat afgelopen weekend bekend werd dat een potentiële overnamekandidaat had afgehaakt besloten twee nieuwe kandidaten zich te melden bij de gemeente Weert.

Het zijn Aggie Toenders en haar partner Louis Pols uit Nederweert die de Microbar gaan exploiteren. Maandag namen ze contact op met de voormalig exploitanten Jos en Toos. Diezelfde dag werd er nog gebeld met de gemeente Weert. De verantwoordelijke ambtenaar schakelde meteen met de wethouder waarna ‘s avonds een gesprek volgde.

Dinsdag werd er opnieuw gesproken met de bierbrouwer en voormalig exploitant Toos. ‘s Avonds werd er nog gesproken met de biljartclub. De biljartclub gaf aan erg blij te zijn dat ze op Moesel kunnen blijven en dat gaf goede moed. Daarna volgde nog een afrondend gesprek met Toos en dinsdagavond om 21.30 uur was alles rond. De Microbar kan weer open.