Er is invulling gevonden voor het laatste leegstaande winkelpand aan de Roermondseweg tussen Boels en Meubel Nieuwe Stijl, dat meldt Saelmans Bedrijfsmakelaardij.

Het pand dat in eerste instantie een oppervlakte had van 900 vierkante meter wordt in tweeën gesplitst. 450 vierkante meter is ten behoeve van de uitbreiding van Meubel Nieuwe Stijl. De andere 450 vierkante meter zijn voor Toolstation.

Toolstation, van oorsprong een Engels bedrijf, is in Nederland een van de snelstgroeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor de vakman en serieuze doe-het-zelvers. Het bedrijf heeft reeds 50 vestigingen in Nederland en bestaat sinds 2006 met één focus; de laagste prijs, alles op voorraad en goede en snelle service.

Het is de bedoeling dat Toolstation medio januari 2020 haar deuren zal openen in Weert.