Asfaltonderhoud aan drie wegen

Foto: Heltenbosdijk in Altweerterheide

De gemeente Weert laat nieuw asfalt aanbrengen aan de Keenterstraat, Castertweg en de Heltenbosdijk. Dat gebeurt in fases.

De eerste werkzaamheden beginnen op vrijdag 1 november, aan de Castertweg. De overige straten volgen. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 6 december. Voor het verkeer geldt een omleidingsroute die staat aangegeven op de gele borden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer D. van der Steen.

Castertweg

Op de Castertweg wordt gewerkt van vrijdag 1 november tot en met zaterdag 23 november. De Castertweg is afgesloten tussen de Tungeler Dorpsstraat en de Maaseikerweg. Naast het vervangen van de asfaltverharding wordt de huidige klinkerstrook verwijderd en vervangen door asfalt.

Keentersteeg

Op de Keenterstraat wordt gewerkt van vrijdag 8 november tot en met zaterdag 23 november. De Keenterstraat is afgesloten tussen de Keentersteeg en de Maaseikerweg. Naast het vervangen van de asfaltverharding wordt de huidige klinkerstrook verwijderd en vervangen door asfalt.

Heltenbosdijk

Het asfalt op de Heltenbosdijk vertoont ernstige schadebeelden. Hier zullen de volledige asfaltverharding en grasbetontegels naast de verharding vervangen worden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd van woensdag 20 november tot en met vrijdag 6 december.

Bewoners en bedrijven zijn middels een informatiebrief geïnformeerd over de voorgenomen werkzaamheden. Voor aanwonenden is de toegang tot de percelen in overleg met de aanwezige verkeersregelaars beperkt mogelijk.