Buurt-Ton verdeeld over 13 adressen

Foto: Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam

Dertien bewoners van de Pastoor Schippersstraat in Altweerterheide kregen afgelopen weekend te horen dat ze samen de Buurt-Ton van de Postcode loterij hadden gewonnen. De prijs viel op hun postcode 6006 VL. De winnaars verdelen deze prijs van 100.000 euro met elkaar.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
– 18.750 euro (1 winnaar)
– 12.500 euro (1 winnaar)
– 6.250 euro (11 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Hans (67) wint 12.500 euro en vertelt blij: “Ik speel al bijna vijfentwintig jaar mee en ben toevallig nét verhuisd. Het geluk valt dus precíes de juiste kant op. Dit bedrag komt goed uit: ik ga het gebruiken als investering in mijn woning.”