Lekkerste vlaai van Thijs Koolen uit Ell

Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd
Foto door: Foto Hammie | Echte Bakker Thijs Koolen uit Ell

Bij de De Oranjerie in Roermond vond woensdag de jaarlijkse vlaaikeuring plaats. De vlaaibakkers wisten Midden-Limburg goed op de kaart te zetten.

Echte Bakker Thijs Koolen uit Ell wist de wedstrijd te winnen. Deze bakker mag een jaar lang de titel ‘Lekkerste vlaaienbakker’ dragen. Echte Bakker Snijders uit Stramproy deed het ook weer goed. Zij pakte de tweede plaats. De derde plaats was voor Bakkerij de Bakkertjes uit Sint Anthonis.

Over de vlaaikeuring

De verkiezing Lekkerste vlaaienbakker is een jaarlijkse vlaaikeuring voor Limburgse en Zuid-Oost Brabantse bakkers. De titel wordt toegekend aan de bakker die gemiddeld over twee vlaaien de beste score behaald. Ingezonden vlaaien worden beoordeeld worden door een geselecteerde professionele jury.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie