De verbouwingswerkzaamheden in de Muntpassage naderen hun voltooiing. Inmiddels zijn de grootste werkzaamheden in de bestaande winkelpassages en winkelruimten achter de rug.

De revitalisatie en uitbreiding van het meer dan 45 jaar oude winkelcentrum wordt door veel bezoekers als geslaagd bevonden. De Muntpassage is vernieuwd, heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen en is hierdoor weer helemaal klaar voor de toekomst.

Ingang Nieuwe Markt

In de eerste week van september is de passage aan de Nieuwe Markt weer opengesteld voor publiek. Hiermee is de loop in de binnenstad hersteld en zijn alle winkels in de Muntpassage ook weer toegankelijk via de entree aan de Nieuwe Markt.

Ook winkels verbouwd

Diverse winkels hebben de verbouwing van de Muntpassage aangegrepen om zelf ook te vernieuwen. C&A en WE hebben inmiddels de geheel vernieuwde winkel heropend. De winkel van Nelson is voorzien van een compleet nieuw interieur. Reisbureau TUI is uitgebreid, Megaphone, Cigo van Bun, Van Haren schoenen, Durlinger en Miss Etam hebben een nieuwe winkelruimte betrokken. De eerste week september heeft ook H&M de deuren van de nieuwste vestiging geopend in het winkelcentrum. Het Munttheater opent komende woensdag 9 oktober op feestelijke wijze de geheel vernieuwde entree / theaterkassa.

Feestelijke heropening met o.a. Tino Martin

Op vrijdag 11 oktober staat de officiële heropening van de vernieuwde Muntpassage gepland. De inwoners van Weert en omgeving kunnen zich voorbereiden op een spectaculair evenement. De ondernemers uit de Munt trakteren samen met de overige ondernemers uit de binnenstad de bezoekers op een geweldig feest waarbij meer dan 3.500 prijzen te winnen zijn!

Vanaf vrijdagmiddag 16 uur barsten de feestelijkheden los. Bezoekers maken kans op shoptegoed of een fraaie Munt shopper bij het XXL winkelwagenspel, voor de kleinste bezoekers is er theater, knutselen en schmink in de Kids Club naast reisburo Kupers. Klapper van de dag is het optreden van Tino Martin, dat om 18.30 uur gepland staat op het plein bij H&M – WE. Ook de inwendige mens zal zeker niets ontbreken door de lekkernijen die gratis geserveerd worden. Op vrijdag 11 oktober is er een extra koopavond in Weert, de winkels zijn tot 21.00 uur geopend.

Op zaterdag worden in de binnenstad vlaaitjes uitgedeeld door Antje van de Statie. Is er gezellige muziek in de binnenstad en bij het XXL winkelwagenspel kun je op de weekmarkt shoptegoed winnen. Ook is de Kids Club in de Munt weer geopend voor de kleinste bezoekers!

Kom ook en mis het niet! Voor meer informatie over de activiteiten bekijk onze website www.muntpassage.nl