Hoube Dre band in Tungelroy

Algemeen Dorpen Tungelroy Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Op 9 november openen de Bokkeriejers in Tungelroy weer het jaarlijkse “Vasteloavendj Seizoen”.

Zoals elk jaar zullen er een aantal lokale artiesten hun eigen Vasteloavendj leedje ten gehore gaan brengen. De zelfgeschreven liedjes worden live gezongen tijdens deze avond. Uiteindelijk kiest een jury en het publiek een winnaar tot Vasteloavendjslaager van 2020.

De rest van de avond zal niemand minder dan de Stramproyer Band: De Hoube Dre Band voor gezelligheid gaan zorgen. Het is aan deze heren om de zaal weer op zijn kop te gaan zetten met hun eigen hits en andere feestmuziek.

De Bokkeriejers zorgen samen met de uitbaters van MFA kimpeveld voor genoeg en vooral lekker koud bier. Zorg dat je er bij bent op 9 november vanaf 20.11 uur. De entree is volledig gratis. Enne het is weer carnaval dus verkleden is weer toegestaan 😉

Meer informatie: www.debokkeriejers.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie