Lintje voor mevrouw Schram-Romeijn

(Foto’s) Uit handen van locoburgemeester Geert Gabriëls ontving mevrouw Schram-Romeijn op dinsdag 1 oktober een Koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de ‘koffie met oor’ bijeenkomst in de Bethelkerk aan de Maaspoort. Zij kreeg de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw J.F. (Janneke) Schram-Romeijn woont in Altweerterheide.

Sint Jozefschool Altweerterheide

Van 1984 tot 1993 was mevrouw Schram bestuurslid van de oudervereniging van de Sint Jozefschool in Altweerterheide. In die tijd was het organiseren van het overblijven en het regelen van de klaar-over brigadiers een taak van de oudervereniging. Mevrouw Schram organiseerde ouderavonden en het jaarlijkse schoolreisje.

Bethelkerk

Sinds 1964 is mevrouw Schram actief als vrijwilligster in de Bethelkerk. Al die jaren is zij leidster bij de kindernevendienst. Daarnaast is ze medeorganisator van de jaarlijkse rommelmarkt, kerstmarkt en braderie. Vanaf 2003 zet ze zich voor de ‘Actie schoenendoos’ van Edukans, een ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs. Ook is ze gastvrouw bij de maandelijkse koffiebijeenkomsten.
[nggallery id=’8485′]