Update – Twee keer per jaar organiseert de Model Spoorweg Vereniging Weert een beurs in Weert. Hier kan de modelbouwer alles vinden voor zijn of haar fascinerende hobby.

Op 26 oktober aanstaande ben je welkom om te komen kijken bij de verschillende handelaren. Misschien vind je net dat modelhuisje of een locomotief in het uitgebreide aanbod waar je al jaren naar zoekt. Ook zijn er voor jou en je (klein)kinderen modelbanen opgesteld. En hoe kan het ook anders zijn in dit computertijdperk helemaal computergestuurde thema’s die je zullen meenemen in de wonderlijke wereld van de modelbouw.

Je bent van harte welkom op 26 oktober in buurtcentrum Moesel gelegen aan de Christinalaan 25 in Weert. De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. De entree bedraagt 3 euro en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Verdere info is te vinden op de site www.msvw.nl.