Muntpassage feestelijk heropend

(Foto’s/video) Vrijdag is de vernieuwde Muntpassage feestelijk heropend. De officiele opening werd verricht door burgmeester Heijmans waarna zanger Tino Martin een mini-concert gaf. De Fresh Allstars hadden vooraf de boel al lekker opgezweept.

De Muntpassage is vernieuwd en heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen en is hierdoor weer helemaal klaar voor de toekomst. Hoewel er nog werkzaamheden afgerond moeten worden is de Muntpassage weer voor iedereen bereikbaar en zijn de winkels vernieuwd. Een mooi moment om dat met de bezoekers van de binnenstad te vieren.

Bezoekers maakten kans op shoptegoed of een fraaie Munt shopper bij het XXL winkelwagenspel. Voor de kleinste bezoekers was Augtus aanwezig met zijn theaterkist. Ook konden kinderen knutselen en geschminkt worden in de Kids Club naast reisburo Kupers. Klapper van de dag was het optreden van Tino Martin op het plein bij H&M – WE. Ook voor de inwendige mens was er gezorgd. Er werden diverse gratis lekkernijen geserveerd.

Het feest gaat door

Op zaterdag worden in de binnenstad vlaaitjes uitgedeeld door Antje van de Statie. Daarnaast is er gezellige muziek en bij het XXL winkelwagenspel kun je op de weekmarkt shoptegoed winnen. Ook is de Kids Club in de Munt weer geopend voor de kleinste bezoekers.

Video via Youtube

https://youtu.be/qxZAvN1fi5E

[nggallery id=’8518′]