Sponsorwinkel schenkt 42 duizend euro

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 3 min. leestijd
Foto via: Sponsorwinkel Weert

Op zaterdag 5 oktober jongstleden reikten de vrijwilligers van de Sponsorwinkel in Weert weer sponsorcheques uit aan 19 vrijwilligersorganisaties in Weert e.o. Daarnaast zijn er in september en oktober ook nog 36 sponsorcheques uitgereikt op locatie bij evenzoveel verenigingen. De totale waarde van deze donaties is € 42.323.

De vrijwilligers die werken in de kleding- en speelgoedwinkel doneren per gewerkt uur een bedrag aan één of meer door hen aangewezen goede doelen. Veel Weertenaren geven hun gebruikte kleding, schoeisel en speelgoed af bij de Sponsorwinkel. Hier worden de spullen gesorteerd en de goede spullen verkocht tegen zeer lage prijzen. De Sponsorwinkel bestaat deze maand twaalf jaar en doneerde in de afgelopen jaren liefst bijna 600 duizend euro.

De zaterdag uitgereikte cheques, aangewezen door de vrijwilligers, gingen naar: VV de Vêrkusköp, Stichting Sint Nicolaas Weert, Scouting Tungelroy, Dansstudio Release, Schutterij St. Sebastianus Laar, Oudervereniging “St. Sebastiaen” Laar, Minimavakantie regio Weert, Kinderkoor Groenewoud, Van Horne Vrouwen Bridge, Handboogvereniging “Ontspanning”, Wensambulance Limburg, Schutterij St. Barbara Tungelroy, Kerkelijke Harmonie St. Joseph 1880, De Zonnebloem, Petanqueclub, Animo koor, Hartsave Leuken
KVW Tungelroy en het Toon Hermanshuis.

Daarnaast zijn of worden komende weken de volgende organisaties op locatie verrast: MMC damesvoetbal, Kerkhofgroep Hiëronymus en Antonius Laar, Jeugdjudoclub Feijen Markeent, Manoeuvre Weert, kinderboerderij Hornehoof, Groot St. Martinuskoor, Jongerensoos PSW, Huiskamer Zuyderborgh, Creatura koor, Scouting St. Rumoldus, Birgittinessen Abdij Maria Hart, Damessportvereniging Crescendo, Creatref Leuken, Seniorenkoor Wij willen Zingen, De Beestenboel, Franciscus Hospice, Stg. Op Eigen Benen, Stg. Narsari, Buurtvereniging Fatima, Stedelijke Harmonie St. Antonius, Scouting Keent-Moesel, Huiskamer Nederweert, Jeu des boules baan Hushoven, De Grenslaupers, KinderVakantieWerk Altweerterheide, Bewonerscommissie Nedermazehof, VV Heldje op zûk, vv Vetnel, vv Vétkej, De Waerse Ku-j, Harmonie St. Joseph Weert-Zuid, Marishof , Dr. Joe Hoe, Ouderenvereniging St. Matthias Leuken en Dierenambulance Weert.

Alle ontvangende organisaties bedankten de vrijwilligers voor de –vaak onverwacht- royale donatie. Foto’s van de uitreiking van de sponsorcheques staan op www.sponsorwinkelweert.nl en www.facebook.com/sponsorwinkel.

De Sponsorwinkel is met uitzondering van de schoolvakanties geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00-16.30 uur en op zaterdag van 9.00-13.00 uur. U vindt de Sponsorwinkel aan de Dr. Schaepmanstraat 17. Gedurende deze tijden kunt u ook uw textiel, schoeisel en speelgoed afgeven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie