‘t Zusje plant opening op 24 april 2020

In juli werd bekend dat de populaire horecazaak ’t Zusje zich wilde vestigen op de Oelemarkt in Weert. Men had het monumentale pand, het voormalige kantoor van het Zuiderhuis, naast The Barrelhouse op het oog.

De afgelopen maanden zijn de voorbereidingen getroffen en moest er een vergunningsprocedure worden gevolgd. Deze week maakten Wulms Vastgoed en ’t Zusje bekend dat de vestiging van het bourgondische restaurantconcept zich definitief gaat vestigen op de Oelemarkt. ’t Zusje heeft zelfs al een datum geprikt: op vrijdag 24 april 2020 staat de opening gepland. Dat duurt nog even, maar het pand moet ook flink onderhanden worden genomen.

De bedoeling is dat op de begane grond o.a. zo’n 78 zitplaatsen, de keuken, vriezer en koeling worden ondergebracht en op de eerste verdieping zo’n 88 zitplaatsen. Een restaurant met op twee verdiepingen zitplaatsen is vrij uniek in Weert. ’t Zusje heeft in Nederland zo’n 25 vestigingen. De vestiging in Weert wordt na Venray het tweede Zusje van Limburg.