Jarig Brouwschuur: vier dagen feest

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 4 min. leestijd

Eind van deze maand wordt er in het proeflokaal van De Brouwschuur aan de Parallelweg in Weert feest gevierd. Omdat het een 3-jarig bestaan is, hebben ze de feestelijkheden verdeeld over vier dagen, te weten 31 oktober t/m 3 november. Wie jarig is, trakteert!

Gedurende de eerste drie dagen houden ze een pubquiz. De winnaars worden op de zondag bekend gemaakt. Er kunnen prijzen worden gewonnen zoals een fust bier cadeau met tapje te leen, dagje brouwen in de brouwerij, proeverij, bierpakket en zelfs eeuwige bierroem in het proeflokaal.

Programma

Donderdag 31 oktober – Draai je eigen plaatje
Neem je eigen favoriete lp’s en singeltjes mee en claim je ‘moments of fame’ op het podium. Jij draait, jij bepaalt. Vanaf 18 uur is er de pubquiz met brouwvragen, lastige vragen, open deuren en instinkertjes… niks wordt geschuwd in deze pubquiz. Deze avond zal tevens een ’tussenwinnaar’ zijn, maar de overall winnaar van drie dagen pubquiz wordt zondag bekend gemaakt.

Om 19 uur wordt een fust Johnny aangesloten als cadeau voor iedereen die dorst heeft, trek in een lekker biertje van het eerste uur en ouder is dan 18.

Voor het tweede jaar op rij hebben een aantal vaste brouwerijen bij de Weerter Stadsbrouwerij gezamenlijk een Collab gemaakt. Dit jaar hebben maar liefst 13 brouwerijen vijf verschillende Imperial Stouts gemaakt. Deze worden vanaf 20 uur gepresenteerd en hebben we allemaal op tap.

Vrijdag 1 november – wie jarig is trakteert
Om 18 uur wordt er weer een fust Johnny aangesloten als cadeau (NIX18). Dan volgt er een ladies night met leuke kortingen en natuurlijk ‘Un bitje extra aandacht’. Om 19.00 uur start wederom de pubquiz.

Daarna volgt de presentatie van het personeelsbier. Met heel het team brouwen, kan dat? Jazeker, zij wel. Het resultaat is een double IPA van 8,7% met lekker veel hop en nog veel meer liefde gemaakt. Vanaf 20 uur sluiten ze het eerste fustje aan. En dit fustje geeft de Brouwschuur cadeau.

Zaterdag 2 november – High beer
De dag start met lekkere bieren, lekkere hapjes en fantastische combi’s. Volg ook het op Facebook, wel even aanmelden. Daarna volgt de Foute Avond. De naam zegt het al, foute jasjes, bloezen en wat al niet meer zij. Vanavond mag het allemaal. En heb je in je muzieksmaak nog wat guilty pleasures -muziek die je lekker meezingt, maar waarvan niemand anders mag weten dat je dat leuk vindt-, vanavond komt dit allemaal aan bod.

Vanaf 18.00 uur wordt er weer een fustje Johnny cadeau gedaan. Daarna volgt om 19.00 uur de pubquiz. De derde op rij en de laatste kans om een mooie prijs in de wacht te slepen. Om 20.00 uur wordt er een fustje van het Personeelsbier cadeau gedaan.

Zondag 3 november – Muziek en Fust Johnny cadeau
Vanaf 14.00 uur kun je genieten van live-muziek bij de Brouwschuur. MUZIEK met hoofdletters door The Wild Specialities. Legendarisch in hun tijd en nog steeds, heerlijk pakkende muziek waarbij stilstaan lastig wordt. Bij de opening kwamen ze weer eens bij elkaar en dit was een groot succes. Speciaal voor ons driejarig bestaan komen ze rond 15.00 uur nogmaals bij elkaar en laten jou hiervan meegenieten. Vanaf 17.00 uur volgt de uitslag pubquiz, met mooie prijzen. Om 18.00 uur wordt er een fust Personeelsbier cadeau gedaan.

Meer informatie: http://www.weerterstadsbrouwerij.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie