Bedenk naam springkussenfestival

Foto door: Theo Van de Winkel

Stramproy kan het nieuwe jaar springend tegemoet. Het overdekte springkussenfestival Bouncing Boulevard verhuist na twee succesvolle edities naar Sporthal De Grenslibel. Door middel van een prijsvraag zoekt de organisatie naar een nieuwe passende naam voor het evenement.

Op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 transformeert Sporthal De Grenslibel tot een waar springkussenparadijs. Drie dagen lang kunnen kinderen t/m 12 jaar naar hartenlust springen op vele kleurrijke springkussens in alle vormen en maten. Het festival beleefde al twee succesvolle edities onder de noemer Bouncing Boulevard, vernoemd naar de evenementenlocatie op bedrijventerrein Weerter Boulevard. Met de verhuizing zien organisatoren Ambiance Events en Bas Attractieverhuur de aanleiding een nieuwe naam voor het evenement te introduceren.

Prijsvraag

Bedenk jij de nieuwe naam voor het overdekte springkussenfestival? Stuur je inzending in aan [email protected] en maak kans op maar liefst vier entreekaarten en acht consumptiemunten, te gebruiken op een dag naar keuze. Het inzenden van suggesties kan tot en met zaterdag 30 november, deelnemers mogen een onbeperkt aantal namen insturen. De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht en met voornaam en de eerste letter van de achternaam gepubliceerd.