Nieuwe locatie voor De Zwart Motoren

Algemeen Economie Uitgelicht Weert 2 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) Op de Moesdijk vond zaterdag 9 november vond de officiële feestelijke opening plaats van de nieuwe locatie van de Zwart Motoren.

Bij de Zwart Motoren kunnen motorrijders uit Weert en omstreken terecht voor onderhoud, de aanschaf van een andere motor, onderdelen en accessoires.

Jarno (33) en Marjolein (30) zijn de Zwart Motoren in 2014 gestart op de Peelterbaan in Weert. Om de groei van de afgelopen jaren te kunnen continueren waren ze al geruime tijd zoekende naar een ruimere locatie. In mei 2019 kregen ze de sleutel van hun nieuwe locatie aan de Moesdijk 15 nabij Schildersbedrijf Kunnen aan de Roermondseweg.

Er is vijf maanden lang verbouwd om de kale bedrijfshal om te toveren tot een allround motorzaak die klaar is voor de toekomst. Met deze nieuwe locatie kunnen ze klanten de beleving en service op motorgebied bieden die klanten mogen verwachten. ‘Een klantgerichte motorzaak waar elke motorrijder zich thuis voelt’, is het motto van de motorzaak.

Tijdens de feestelijke opening afgelopen zaterdag klanten en andere geïnteresseerden een kijkje nemen in de nieuwe zaak. Bekijk een sfeerimpressie.

Meer informatie: www.dezwartmotoren.nl en https://www.facebook.com/dezwartmotoren/.

[nggallery id=’8644′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties