Jasmijn door naar finale Superkids

Afgelopen zaterdag mocht Jasmijn Ras uit Soerendonk haar breakdance act laten zien in het SBS6-programma Superkids. Jasmijn danst al een aantal jaren bij Dansschool Fresh in Weert en staat 7 dagen per week letterlijk ‘op de kop’.

Na een uitnodiging om deel te nemen aan het tv-programma ging Jasmijn hard aan de slag met trainen. Samen met trainers Raymon Truijen en Djordy Vogel maakte ze een choreografie die het stoere breakdancen mengde met Jasmijns HipHop-dans kwaliteiten. Jasmijn heeft al veel podiumervaring maar deed nu voor de eerste keer een solo-act op televisie.

“Echt gaaf zo’n groot podium met overal camera’s, maar ook best spannend voor zoveel kijkers. De sfeer achter de schermen met de andere kandidaten, Johnny en Wendy was heel goed. Ik had er echt zin in en het optreden ging goed.” aldus ene een enthousiaste Jasmijn.

De jury was ook erg enthousiast want Jasmijn kreeg van de publieksjury een 9. De vakjury met Maan, Wibi en Gordon beloonde haar optreden ook met een 9 en van Juvat Westendorp kreeg ze zelfs een 10!

Jasmijn: “Dat had ik echt niet verwacht en daar ben ik dan ook super blij mee. Juvat is natuurlijk de enige èchte danser uit de vakjury en dan is zijn feedback extra belangrijk voor mij.”

Tot het laatste moment was het spannend, maar de scores van Jasmijn waren goed genoeg voor de top 3. Daarmee heeft ze de finale van Superkids behaald. In de uitzending van 30 november zal Jasmijn, samen met enkele achtergronddansers van dansschool Fresh, haar finale act laten zien.

Bekijk de act via Youtube

https://youtu.be/Fi2UTOVBLLQ