Nieuw seizoen ‘Vinyl-Luister-Spot’

Na het succes van ‘Vinyl-Luister-Spot’ de afgelopen twee jaar, vindt op zondag 24 november in Theater de Huiskamer de eerste editie plaats van het nieuwe seizoen 2019-2020.

Vinyl-Luister-Spot is een initiatief van Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers, Harrold Verheijen en Jan Leenders, vier muziekliefhebbers en verzamelaars van Vinyl (en vintage apparatuur). In ‘Vinyl-Luister-Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ook ruimte voor het persoonlijke verhaal achter de plaat. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’.

Gasten eerste editie nieuw seizoen

Op zondag 24 november zijn de volgende vijf muziekliefhebbers te gast: Ad van Dongen (57, Business Unit Manager @ICT Group); Hans Reinders (50, zanger / muziek producent / Operations Officer bij Signify); Richard van Bosstraten (50, regisseur TV bij de KRO-NCRV); Toon Timmermans (52, logistieke duizendpoot ( voorraadbeheer , transportplanning, productieplanning) en Astrid Vaessen (51) & Jo Peulen (61), (sales officer, technical support engineer). De presentatie is in handen van Harrold Verheijen en Jos de Graaff.

Gratis

Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. Om 14.00 uur stipt start het programma. Om ca. 16.15 uur is er nog een gezellige nazit met veel muziek. De toegang is gratis. De volgende vier bijeenkomsten zijn op de zondagen 15 december 2019, 26 januari, 16 februari en 29 maart 2020

Genres

Het ligt in de bedoeling dat tijdens elke bijeenkomst een programma wordt gepresenteerd rond muziek op vinyl uit de jaren ’50 t/m heden. Alle genres (rock en roll, pop, rock, metal, soul, country, blues en jazz) kunnen aan bod komen.

Interesse?

Platenliefhebbers die mee willen werken aan de volgende edities kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.theaterdehuiskamer.nl. of via een mail naar Jos de Graaff: [email protected] Zie ook Facebook-pagina: Vinyl Luister Spot.