Turnclinic Sanne en Vincent Wevers

(Foto’s/video) De gemeente Weert heeft een turnclinic gewonnen op initiatief van Janssen & Fritsen. Sanne en Vincent Wevers waren daarom naar turnhal de Kazerne in Weert gekomen om 23 selectie turnsters van Jan van Weert een clinic te geven.

Sanne Wevers is al jaren lid van het Nederlands turnteam en won in 2016 olympisch goud op de balk! Hierna is zij gekroond tot sportvrouw van het jaar. Vincent, de vader van Sanne, is de coach van het dames turnteam. Hij is ook gekroond tot coach van het jaar 2016.

Tessa Geelen, wethouder sport van de gemeente Weert, opende deze boeiende middag. Het was een hartstikke geslaagde dag. Er waren zo’n 110 turnsters vanuit de hele regio gekomen om te kijken naar de olympisch kampioene. Zij kwamen natuurlijk ook voor een foto en handtekening, iets waar op het einde van de middag nog tijd voor was. Voor de turnsters en trainers van Jan van Weert natuurlijk een fantastische ervaring om nooit te vergeten.

Op het laatst heeft Sanne nog haar Olympische medaille laten zien, wat deze fantastische middag compleet maakte.

Video via Youtube

https://youtu.be/m2BhfL_g_qQ

X