Succesvolle boekenmarkt op herhaling

Foto door: Theo Van de Winkel

VV de Brökwagters, de carnavalsvereniging van Boshoven, organiseert dit jaar een tweede editie van de boekenmarkt. Op zaterdag 7 december openen de deuren van Zaal Don Bosco van 09:30 tot 16:00 uur voor opnieuw een afwisselende en uitgebreide collectie boeken.

Wie denkt op een boekenmarkt alleen stoffige oude boeken te vinden heeft het mis. Liefhebbers weten dat er bij elke editie opnieuw pareltjes van boeken te vinden zijn. Ook klinkende namen als de fantasiereeks Harry Potter of de thrillers van Stephan King zijn te vinden in de bakken.

Jaarlijks brengen veel mensen hun gelezen collectie boeken naar de Brökwagters om hen met de organisatie van het evenement te steunen. Boeken worden gesorteerd per categorie gepresenteerd. Naast romans, thrillers en pockets is er ook een veelzijdig aanbod aan (lokale) geschiedenisboeken, poëzie en kookboeken.

Opvallend is de uitgebreide collectie kinderboeken, van strips tot bekende kinderseries, waar menigeen al voor een zacht prijsje zijn slag heeft kunnen slaan. Naast het ruime aanbod van boeken vindt u bij ons ook een mooi assortiment van vinyl, cd’s en dvd’s.

De boekenmarkt wordt door de vrijwilligers van de vereniging georganiseerd. De opbrengst komt volledig ten gunste van de carnavalsactiviteiten in de wijk.

Zaal Don Bosco, Boshoverweg 60 te Weert
De entree is gratis.

VV de Brökwagters

VV de Brökwagters is de carnavalsvereniging van het Brökwagtersrijk, de wijken Boshoven, Hushoven, Vrakker en Laarveld omvattend. Tijdens het carnavalsseizoen wordt Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg omgedoopt tot het Brökwagterspeliês. Meer informatie over het volledige programma van seizoen 2020 is te vinden op www.brokwagters.nl.