Eerste wensactie Ronde Tafel Weert

(Foto’s) Donderdagavond 12 december heeft de Ronde Tafel Weert vanuit de SooS op de Markt hun eerste Wensactie gehouden.

Doel van deze actie was om voorbijgangers, in het kader van de Kerstgedachte, aan te laten geven wie volgens hen in het nieuwe jaar wel een klein extraatje in de vorm van een cadeau kan gebruiken of gewoon verdient!

Het initiatief was er zodoende op gericht om mensen niet voor zichzelf iets te laten opschrijven, maar juist voor iemand anders. Uiteraard diende er ook aangegeven te worden waarom iemand iets extra’s zouden en wat dat extraatje dan zou moeten zijn.

Er zijn ruim honderd aanmeldingen opgehaald, welke in het nieuwe jaar zullen worden bekeken en gesorteerd. De leden van de Ronde Tafel Weert zullen vervolgens hun best gaan doen om de mooiste wensen te realiseren.