BeekCwartier Punt Welzijn uitgebreid

Algemeen Economie Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan vernieuwing van de locatie BeekCwartier van Punt Welzijn. De locatie in het voormalige gemeentehuis is een ruimte waar je terecht kan voor een kopje koffie, een praatje, een potje biljarten, maar ook om te kaarten, dansen, zingen, kletsen enz. Een locatie midden in de binnenstad, waar van alles gebeurt en we samen in beweging komen, soms letterlijk, soms figuurlijk.

De locatie BeekCwartier op de begane grond is nu 3 jaar actief en was aan de krappe kant. Door vertrek van restaurant Amusant ontstond de mogelijkheid om de locatie uit te breiden met een mooie activiteitenruimte. BeekCwartier maakt daarnaast voor activiteiten nog gebruik van 1 andere locatie op de eerste verdieping van het Cwartier.

De nieuwe activiteitenruimte op de begane grond is vanuit de open-inloop ruimte rechtstreeks toegankelijk. Daarnaast is de open inloop zelf groter, lichter en kleurrijker geworden én hebben we nu de beschikking over een mooi ruim buitenterras met zicht op de Hegstraat. Een aangepaste locatie dus die geschikt is voor nu en later.De eerste reacties van de bezoekers zijn positief. De aanwezigheid van de activiteitenruimte op de begane grond verbetert de toegankelijkheid aanzienlijk.

Ben je nieuwsgierig geworden? Loop dan gerust bij ons binnen. Wij zijn open op weekdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Adres: Beekstraat 54 (begane grond Cwartier).
[nggallery id=’8899′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie