Jeugdprinses Iris van de Bokkeriejers

Plaats een reactie

Op vrijdag 17 januari tijdens het Jeugdboorebâl is Iris van Hoef uitgeroepen tot Jeugdprinses Iris 1e van de Bokkeriejers uit Tungelroy.

Op het gezellige en drukbezochte Jeugdboerenbal ging de jeugd helemaal los op de speciaal overgekomen DJ A.J.A.X. en P.A.R.A.A.T De 11 jarige Iris, en daarmee de jongste prinses ooit is de dochter van Daan van Hoef en Suzanne Bontemps en Jop is haar grote Broer. Iris zit in groep 8 van de Johannes school in Tungelroy. De hobby’s van Jeugdprinses Iris zijn: Triatlon, Reddingszwemmen, saxofoon spelen en natuurlijk “vasteloavendj veere.”

Omdat Iris over een grote bos krullen beschikt, heeft ze de “Orde van ’t Krollebölke” ingesteld. Ze zal de jeugd van de Bokkeriejers voorgaan onder haar eigen motto “Ich zwum, fiets en ren mich get aaf, mer noe is ’t fieëst, Alaaf!”

16 februari is er in MFA Kimpeveld gelegenheid tot felicitatie tijdens de prinsenreceptie welke om 14.11 van start gaat.

Meer informatie: www.debokkeriejers.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie